top of page

Massages

Massages: Tekst
Sinaasappelhuid 1_edited.jpg

Anti cellulite massage

Natuurlijke genezing

Cellulite of ook wel sinaasappelhuid is het gevolg van ophoping van vet, afvalstoffen en vocht in het bindweefsel van huid en onderhuid. Er ontstaat een verstoring in de doorbloeding en afvoer van het lymfesysteem. De huid vertoont dan putjes en bultjes en kunnen zelfs pijnlijk zijn, zeker als deze lange tijd aanwezig zijn en verhard raken.


De anti-cellulite cuppingmassage met speciaal daarvoor bestemde cups helpt de doorbloeding te stimuleren. Bij een kuur van 5 weken (2x per week) wordt de cellulite minder en zal de huid er weer strakker en gezonder uitzien. 

Massages: Diensten

Hot stone massage

Innerlijke balans

Een hot stone massage is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basaltstenen, de warmte en de druk dringt diep door in de spieren. Basalt is een ijzerhoudend, vulkanisch gesteente die de warmte goed vasthouden.


De hot stones worden op het lichaam geplaatst, waarna de massage plaatsvindt met de stenen en warme olie. Deze vorm van massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam weer in balans.

Hot%20Stone%20Massage_edited.jpg
Massages: Diensten
LaFigura-Massage.jpg

Ontspanningsmassage

Stimulatie bloedtoevoer

De ontspanningsmassage stimuleert de bloedtoevoer en lymfedrainage van de huid. Hierdoor worden afvalstoffen in het lichaam beter afgevoerd. Bij lichamelijke ongemakken, denk aan bijvoorbeeld rugpijn, kan een ontspanningsmassage een hoop verlichting geven.


Ook herstelt het de spieren na een inspanning, zoals na het sporten.
Daardoor is deze vorm van massage ook om eens even helemaal tot rust te komen.

Massages: Diensten
bottom of page