top of page

Bewegingstherapie


​Het trainen in een warmtecabine d.m.v. 

infrarood is niet alleen effectief bij het afslanken ook bij veel lichamelijke klachten is het een hele goede methode. Het trainingsprogramma in een warmtecabine wordt geheel aangepast aan wat het lichaam wel of niet aankan en altijd onder persoonlijke begeleiding.

Bewegingstherapie: Tekst
La Figura-Home.jpg

De aanpak

Bij aanvang van de eerste behandeling wordt uw gewicht, vet-, vocht- en spiermassa bepaald en wordt uw lichaamsomvang gemeten. Via de metingen wordt berekend op welke plaatsen en hoeveel centimeter u kunt afslanken. Aan de hand van uw wensen stel ik een persoonlijk bewegingsprogramma op. De oefeningen zijn geheel individueel en worden afgestemd op uw lichamelijke conditie, gezondheid en leeftijd.


Na een aantal behandelingen wordt u opnieuw gewogen en gemeten om de vooruitgang te blijven volgen. De beste resultaten behaalt u als u twee keer per week het programma uitvoert. Wanneer u tevreden bent met uw behaalde resultaat is één keer per week trainen voldoende om het gewicht, conditie en spierkracht op peil te houden. Het programma doorloopt u altijd onder mijn persoonlijke begeleiding. 


Dit alles bij elkaar is beslist een succesformule, zeker ook omdat afvallen onder begeleiding meer resultaat oplevert dan zonder. Vele klanten zijn al jaren enthousiast over deze methode en onderhouden hun verkregen mooiere figuur én goede conditie door dit te blijven volgen.

Bewegingstherapie: Diensten

Thermo Fysische Methode

De Thermo Fysische Methode (kortweg TFM) is al 45 jaar lang één van de meest doeltreffende methodes om op een gezonde en natuurlijke wijze af te slanken. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een warmtecabine die wordt verwarmd met infrarood. Hierin doet u liggend - waarbij uw hoofd zich búiten de cabine bevindt - een voor u aangepast bewegingsprogramma onder toezicht.  


De oefeningen worden bij elke behandeling opgevoerd totdat het programma na een aantal weken is afgerond. Daarna volgt u een ander programma om weer aan andere spiergroepen te werken. Door de intensieve oefeningen versterken de spieren en na al een aantal behandelingen neemt de spierkracht en conditie toe. Door de toegenomen spierkracht en afname van de vetmassa nemen de centimeters op diverse plaatsen op uw lichaam af.  


Een training heeft een tijdsduur van ongeveer 30 minuten. Het is aan te raden om 2 trainingen per week te volgen, na het behalen van het gewenste resultaat is 1 keer per week voldoende. 

40451956_1856786511081095_39412814464585
Bewegingstherapie: Diensten
After%20we%20got%20up%20and%20out%20of%2

Ozonzuurstofbehandeling

Een belangrijk onderdeel van de Thermo Fysische Methode is de Ozonzuurstoftherapie. Tijdens de behandelingen worden de afvalstoffen die bij het afslankproces vrijkomen versneld afgevoerd en wordt de huid gladder en strakker. In de ozoncabine kunt u gedurende 15 minuten even heerlijk ontspannen in de verwarmde ozonlucht.

In het menselijk lichaam heeft ozon een desinfecterende werking en verbetert het de doorbloeding. De poriën in de huid worden geopend waardoor het lichaam de ozon goed kan opnemen, de huid wordt veerkrachtiger met daarnaast vermindering van cellulite. Tevens komt er meer zuurstof in het bloed waardoor u zich energieker voelt.


De combinatie van ozonzuurstof en beweging zorgt ervoor dat u op doeltreffende wijze afslankt met als resultaat een beter figuur en een fitter gevoel.

Bewegingstherapie: Diensten
bottom of page